#stuureenseenkaartje

Stuur eens een kaartje

Artikel 1 van 1
€ 3,50 € 2,50 (inclusief 21% btw)

Stuur eens een kaartje!

In deze vervreemdende tijden waarin we plots op onszelf zijn aangewezen en we in isolatie de dagen door moeten zien te komen is het voor sommige mensen extra fijn om een hart onder de riem toegestuurd te krijgen. Wil jij iemand een kaartje sturen omdat hij of zij een verjaardag in eenzaamheid moet vieren, of omdat er een kindje is geboren, maar je kunt niet op kraamvisite? Of ken je een vakkenvuller, een verpleegster, een arts of iemand anders die door de crisis supermenselijke daden moet verrichten? Laat mij een kaartje sturen.

Hoe werkt het?

Kies uit de keuzelijst een kaartje (of meerdere kaartjes). Bij het afronden van je bestelling schrijf je in het veld 'Opmerkingen' het berichtje dat ik op het kaartje moet schrijven. Kies na het invoeren van je adres voor 'Ik wens een afwijkend afleveradres op te geven' en voer daar de gegevens in van de persoon die je het kaartje wil sturen. Wil je meerdere kaartjes naar meerdere personen sturen laat dan berichtjes én adresgegevens bij Opmerkingen achter. 

Ik schrijf vervolgens voor jou het kaartje, plak/schrijf er een postzegel op en breng het kaartje naar de brievenbus.

Met deze actie hou je de Beessies lekker bezig, verras je iemand met een lief kaartje en help je Big Beessie door te draaien in deze crisis. Dat zijn een heleboel vliegen in één klap!

 

Af-en-toe-eens-nieuws-nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 10% op je eerstvolgende bestelling.
Aanmelden
© 2019 - 2021 Big Beessie's Webwinkeltje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel